A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської області"

Як отримати медичну допомогу?

Дата: 22.02.2024 10:51
Кількість переглядів: 7

   На час воєнного стану в Україні дозволено звертатись по медичну допомогу незалежно від місця підписання декларації.

До яких лікарів НЕ потрібне направлення:

  • Гінеколог
  • Психіатр
  • Стоматолог
  • Нарколог
  • Фтизіатр
  • Педіатр
  • Надання невідкладної допомоги
  • Ургентна госпіталізація

В інших випадках спочатку зверніться до сімейного лікаря, терапевта чи педіатра.

Ви можете звернутись по безоплатну допомогу до місцевого сімейного лікаря, терапевта чи педіатра, який працює у медичному закладі, що має договір з НСЗУ.

Лікар  вас огляне і, за потреби зможе виписати направлення до лікаря вузького профілю, на необхідне діагностичне чи лабораторне дослідження, або ж сформувати медичний висновок про тимчасову непрацездатність або лікарняний.

Номер  електронного направлення надійде Вам на мобільний телефон або ж у закладі можуть роздрукувати пам’ятку з номером направлення. На час дії воєнного стану направлення може бути паперовим.

Попри те, що термін дії направлення зазвичай складає  один рік, лікар може встановити коротший термін і Вам краще дотримуватись рекомендації лікаря щодо термінів проходження обстеження чи отримання консультації.

З номером направлення Ви можете звернутись за подальшою допомогою до будь-якого закладу України, який має договір з НСЗУ на відповідні послуги.

Зокрема, лікар вузького профілю може створити для Вас медичний висновок про тимчасову непрацездатність або лікарняний, електронні направлення на подальші дослідження чи консультації, ум разі потреби, а також направлення на госпіталізацію-  при цьому повертатись до сімейного лікаря, терапевта чи педіатра НЕ потрібно.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень