A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської області"

Медики звітують!

Дата: 22.02.2024 09:09
Кількість переглядів: 12

      20.02.2024 року в актовому залі КНП «ЦПМСД Зимноводівської сільської ради», відбулась нарада з порядком денним:

   Про підсумки роботи колективу КНП «ЦПМСД Зимноврдівської сільської ради», по наданню медичних послуг жителям громади у 2023 році та завдання на 2024 рік.

    У роботі наради приймав участь перший заступник сільського голови Назар Гнатишин.

    Завідувачі структурних підрозділів (АЗПСМ), клінічною лабораторією: О. Романчишин, Т. Мельник, Р. Порціна, І. Черкас, у своїх звітах  представили детальну інформацію про виконану роботу медичними працівниками ввірених їм підрозділів, конкретно проаналізувавши недоліки та опущення в роботі по наданню медичних послуг.

      Сімейний лікар О. Давидко, як відповідальна за організацію та  проведення рутинних щеплень, конкретно проаналізувала хід виконання рутинних щеплень по кожному структурному підрозділу.

      Зокрема відмітила, що завдяки напруженій, командній роботі вдалося значно підвищити процент охоплення  рутинними щепленнями населення громади, зокрема дитячого населення.

       На кінець 2023 року процент охоплення рутинними щепленнями населення громади  становить 92%.

       Разом з тим, Оксана Давидко наголосила на тому, що у 2024 році необхідно посилити роз’яснювальну роботу серед населення громади про необхідність рутинних щеплень, та дотримання його календаря. У 2024 році необхідно добитись показника охоплення рутинними щепленнями населення 96%,  як цього вимагає НСЗУ.

      Як уповноважена від трудового колективу КНП «ЦПМСД», О. Давидко, зупинилась на характеристиці Колективного трудового договору між адміністрацією КНП»ЦПМСД» та трудовим колективом на 2024-2027 роки, відмітивши факт, що адміністрація погодилась на зміни умов оплати  праці працівників , встановлення нових посадових окладів, що дало змогу з 01.02.2024 року підняти заробітну плату працівників в межах від двох до п’яти тисяч.

      Директор Роман Гонсьор подякував медичним працівникам  за рутинну працю у 2023 році, відмітивши, що найкращою оцінкою їхньої праці є повага і вдячність з боку пацієнтів за надані медичні послуги, відсутність об’єктивних скарг.

      Коротко зупинився на фінансовому стані підприємства, зокрема відмітив щорічне зростання об’єму фінансів, що надходять із НСЗУ за надані медичні послуги населенню.

    

 

         Подякував сільському голові, Виконавчому комітету, депутатському корпусу за постійну фінансову підтримку КНП»ЦПМСД», зокрема у фінансуванні придбання нової діагностично-лікувальної апаратури. За кошти місцевого бюджету у 2023 році придбано переносний апарат УЗД, апарат високочастотної магнітної терапії, новий автомобіль для АЗПСМ с. Скнилів, розпочато будівництво нового приміщення АЗПСМ села Скнилів.

      Основними завданнями медичних працівників на 2024 рік є:

-- подальша робота по зростанню проценту охоплення рутинними щепленнями населення громади, зокрема дитячого, досягнувши показника 96%, як того вимагає НСЗУ.

-- значне покращення обстеження населення громади з метою раннього виявлення онкозахворюваь, недопущення запущених випадків,   з цією метою покращити інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням, зокрема жіночим, про необхідність щорічного  проходження медичного огляду, що дасть можливість виявляти онкозахворювання в ранніх стадіях.

  -- активізувати санітарно-просвітницьку і роз’яснювальну роботу серед населення про необхідність ведення здорового способу життя, та  постійного контакту із своїм сімейним лікарем.

  -- збільшити об’єм надання платних медичних послуг, що дасть змогу підвищувати рівень фінансового стану підприємства.

     Назар Гнатишин, перший заступник сільського голови, подякував усім медичним працівникам громади за їхню клопітку і жертовну працю по наданню медичних послуг населенню громади, підкресливши, що найкращою оцінкою роботи медиків є відсутність  скарг на медичне обслуговування.

     Наголосив, що керівництво сільської ради і надалі буде приділяти максимум уваги для збільшення об’єму і якості медичних послуг населенню медичними працівниками, надалі надавати фінансову підтримку для придбання нової сучасної діагностично-лікувальної апаратури, зміцненню матеріально-технічної бази медустанов, зокрема зупинився на необхідності у 2024 році закінчення будівництва і введення в експлуатацію нового приміщення АЗПСМ села Скнилів, проведення робіт по енергозбереженню та ремонту фасаду АЗПСМ села Зимна Вода.

       На завершення наради, директор Роман Гонсьор, запевнив керівництво громади, що медичні працівники прикладуть всіх зусиль для виконання усіх завдань які стоять перед ними. Побажав усім, як найшвидшої перемоги у війні проти росії, Миру!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень