A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської області"

Важливе повідомлення для усіх, хто користується медичними послугами!

Дата: 14.02.2024 13:32
Кількість переглядів: 9

Не можемо залишити без уваги проблему, яка давно стала актуальною у наших медичних установах: культуру поведінки пацієнта  у лікувальному закладі та на прийомі у лікаря.

     Кожен лікар має встановлений щоденний графік роботи: 5 годин робочого часу відводиться на прийом пацієнтів і дві години на роботу з електронною системою охорони здоров’я (комп’ютером).

     Медичні працівники у своїй повсякденній роботі постійно намагаються надавати доступні, якісні медичні послуги. Але, на жаль, деякі з пацієнтів виявляються не здатними  розуміти і поважати цей важливий факт.

    Ми розуміємо ваше занепокоєння  необхідністю  швидкого зв'язку з медичними фахівцями. З цією метою в медичних закладах громади впроваджено попередній запис на прийом до лікаря. Попередній запис зобов’язує пацієнта прибути в зазначений час на прийом до лікаря, а лікаря- забезпечити даний прийом. Пацієнти за попереднім записом на прийом, приймаються в першу чергу зареєстрованого часу прийому.

   Медичний працівник залишає за собою право регулювати черговість прийому пацієнтів.

   Сімейний лікар має регламентований час відведений на прийом одного пацієнта, не більше 25 хвилин, що дає право за час годин прийому прийняти не більше 20-25 пацієнтів.

   Під час прийому, сімейний лікар зосереджений на пацієнті і може не відповідати на ваші телефонні дзвінки.

   Принагідно нагадуємо, що лікар як і кожен громадянин має право на особисте життя в  поза робочий час та вихідні дні. Тому прохання без нагальної причини не турбувати сімейних лікарів в поза робочий час.

   Ми закликаємо всіх мешканців проявляти більше розуміння та поваги до праці медичних працівників, а також дотримуватися елементарних правил поведінки у медичних установах та на прийомах у лікаря.

   Для вашої зручності рекомендуємо вам здійснювати попередній запис на прийом за телефонами, АЗПСМ села Зимна Вода: 0976606319, 2951960.

                                         АЗПСМ села Лапаївка:      0633036447

                                         АЗПСМ села Суховоля:     0633036457

                                         АЗПСМ села Скнилів:       0633036416, 2299103

 

                          Дякуємо за розуміння та співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень