A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської області"

З Різдвом Христовим!

Дата: 21.12.2023 12:55
Кількість переглядів: 16

    Шановні жителі Зимноводівської громади!

 

«Бог предвічний народився,

Прийшов днесь із небес,

Щоб спасти люд свій весь

І утішився!»

        Від свого імені та від імені колективу медичних працівників, шлемо Вам і вашим родинам,   найкращі побажання з нагоди Різдва Христового та Нового Року!

      Бог утішився, коли став малою Людиною, десь у стаєнці, в полі, біля Віфлеєму! А пізніше з Марією та Йосифом мусив втікати від Ірода у Єгипет. Такий був Божий промисел. Як боляче близькими стають сьогодні ці картини для українців. Скільки наших Марій мусило стати біженками, скільки дітей московські іроди замордували в Україні? Ми так сильно відчуваємо це жахливе диявольське зло, яке лізе з півночі на нашу землю, але Різдво вселяє в нас Надію в Перемогу Добра, Світла та Любові. 

Не лякайтеся! Христос вам народився!

       Бажаємо всім відваги, рішучості і радості на наших дорогах до Віфлеєму! Вони доведуть нас також до Перемоги! 

      Нехай Новонароджений Ісусик принесе нашій Батьківщині ще більшу силу духа, віри і любові, щоб народ ніколи не згоряв у боротьбі за вільне життя, без страждань і тривог, на своїй землі.

    Нашим Захисникам в окопах, на всіх фронтах, всім, хто відстоює волю України зі зброєю в руках, волонтерам, матерям та батькам загиблих героїв, які з небесних висот стережуть Україну, всьому українському духовенству, всім нам – тим, хто в себе вдома, і тим, хто на чужині, – приносимо Різдвяну Радість, коляду та кутю. І віншуємо вам з Різдвом Христовим – щастя, здоров’я, сили і Перемоги! І кращого, мирного, переможного Нового Року! Бо Христос нам народився! Славімо його !

       З повагою

       Директор КНП «ЦПМСД

       Зимноводівської сільської ради»                                     Роман ГОНСЬОР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень