A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської області"

Аптечний пункт відкрито!

Дата: 11.08.2023 11:03
Кількість переглядів: 12

АПТЕЧНИЙ ПУНКТ ВІДКРИТО!

        Вчора, дев’ятого серпня, в День Св’ятого Пантелеймона, зцілителя, лікаря, покровителя медиків, в амбулаторії села Суховоля відкрито аптечний пункт.

       Цієї події медичні працівники амбулаторії, жителі села Суховоля чекали з дня відкриття нової амбулаторії у 2020 році.

       На відкритті аптечного пункту були присутні голова  Зимноводівської ТГ Володимир Гутник, заступники Назар Гнатишин, Наталія Гудима, староста села Суховоля Володимр Залізний. Голова громади Володимир Гутник у своєму виступі зауважив, що керівництво громади і на далі продовжує свою роботу з максимального забезпечення потреб жителів громади, зокрема в медичному обслуговуванні.

      Від тепер пацієнти, жителі села Суховоля зможуть придбати необхідні ліки та вироби медичного призначення за рецептами лікарів, безпосередньо в аптечному пункті, який  розміщенний в приміщенні амбулаторії.

      Освячення приміщення аптечного пункту   провів отець Ігор Головчак, який в свою чергу привітав медичних працівників та присутніх жителів села Суховоля із відкриттям аптечного пункту, побажав плідної праці фармацевту Анастасії Кондрі.

       На завершення староста села Суховоля Володимир Залізний подякував керівництву Зимноводівської сільської ради за максимальне сприяння у відкритті  аптечного  пункту, а отцю Ігорю за його освячення.

      Графік роботи аптечного пункту: понеділок-п’ятниця 9.00-16.00.

      Вихідний день – субота, неділя.

Адміністрація КНП «ЦПМСД»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень