A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської області"

Виконання бюджетних програм

Дата: 10.07.2023 14:44
Кількість переглядів: 35

                                                                                              http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTNkztesRcAPBvFTkV7sL6CHcy9WgJRiMq9GhPsOCuNwS4GFDff

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО

«Центр первинної медико-санітарної допомоги

Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської області»

81110, с. Зимна Вода, вул. М. Вовчка № 1

             Тел. (032) 295-19-60, 0976606319;  Е-mail: lazvoda@ukr.net

 

 

      З часу створення, у 2019 році, КНП «ЦПМСД Зимноводівської сільської ради» розробляються і затверджуються на грудневих сесіях Зимноводівської сільської ради наступні Програми, направленні на розвиток та покращення надання медичних послуг:

      Програма розвитку та підтримки КНП «ЦПМСД Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської області».

       Програма  з інфекційного контролю та дотримання заходів із запобігання інфекціям, пов’язаних з наданням первинної медичної допомого КНП «ЦПМСД Зимноводівської сільської ради».

        Програма забезпечення лікарськими засобами,  за рецептами лікарів безоплатно та на пільгових умовах, у разі амбулаторного лікування окремих категорій населення територіальної громади Зимноводівської сільської ради.

        Розробником, відповідальним виконавцем усіх тих Програм є КНП «ЦПМСД Зимноводівської сільської ради, учасниками Програм являються КНП «ЦПМСД Зимноводівської сільської ради», Зимноводівська сільська рада.

        Фінансуються усі Програми коштами місцевого бюджету.

        Програма розвитку та підтримки КНП «ЦПМСД Зимноводівської сільської ради» розробляється з метою зміцнення матеріально технічної бази закладів охорони здоров’я, поліпшення умов праці медичних працівників, покращення якості та тривалості життя жителів громади, забезпечення доступу населення до своєчасної якісної медичної допомоги, що в цілому дає можливість покращити якість життя та збільшити тривалість життя населення громади.

        Кошторис Програми, та касові видатки станом  на 12.06.2023 року дивись додаток №1 .

    Програма з інфекційного контролю та дотримання заходів із запобігання інфекціям, пов’язаних з наданням ПМД КНП «ЦПМСД Зимноводівської сільської ради», розроблена з метою зниження рівня інфекційних захворювань, пов’язаних з надання медичної допомоги населенню громади за рахунок удосконалення комплексу профілактичних та протиепідемічних заходів, впровадження ефективної системи епідеміологічного нагляду за внутрішньо лікарняними інфекціями, покращення забезпеченості ЛПЗ сучасними засобами дезінфекції.

      Програма дозволяє забезпечити безпечність медичних послуг, що надаються населенню, шляхом дотримання санітарно- епідеміологічних вимог у приміщеннях структурних підрозділів (АЗПСМ).

      Дотримання заходів інфекційного контролю сприяє зменшенню частоти інфекційних захворювань, пов’язаних з надання медичної допомоги покращує якість надання медичних послуг, пацієнтоорієнтованість, забезпечує заходи по збереженню здоров’я медичного персоналу.

     

        Кошторис програми та касові видатки станом на 12.06.2023 року, дивись  додаток №2.

       Програма забезпечення лікарськими засобами за рецептами  лікарів, безоплатно та на пільгових умовах, у разі амбулаторного лікування окремих категорій населення територіальної громади Зимноводівської сільської ради: метою  є створення умов для реалізації Конституційного права найбільш вразливих верств населення та пільгових категорій населення на соціальний захист та охорону здоров’я, через забезпечення доступності до гарантованих обсягів життєво  необхідних лікарських засобів, збереження життя і здоров’я, поліпшення демографічної ситуації, підвищення якості та ефективності медико санітарної допомоги, зменшення соціальної напруги, пов’язаної з неспроможністю самостійного забезпечення хворих пільгового контингенту лікарськими засобами.

       Для зручності пацієнтів пільгових категорій укладено угоди між КНП «ЦПМСД Зимноводівсвької сільської ради» і аптекою З І в селі Лапаївка, для забезпечення медикаментами пільгових категорій жителів села Лапаївка, Холодновідка, Скнилів, між КНП «ЦПМСД Зимноводівської с/р» і аптекою Соломія -Сервіс в селі Зимна Вода, для забезпечення медикаментами пільгових категорій населення села Зимна Вода, села Суховоля.

       Кошторис та касові видатки  даної Програми станом на 12.06.23 року, дивись додаток №3.

       На виконання Постанови КМУ №1301 від 03.12.2009 року «Про затвердження порядку забезпечення інвалідів і дітей інвалідів медичними виробами та іншими засобами» КНП «ЦПМСД Зимноводівською с/р» дана Програма розроблена у новій редакції: Програма забезпечення лікарськими засобами, медичними виробами та іншими засобами, за рецептами лікарів, безоплатно та на пільгових умовах у разі амбулаторного лікування окремих категорій населення територіальної громади Зимноводівської сільської ради на 2023 рік, і буде подана на затвердження черговою сесією Зимноводівської сільської ради. Це дасть можливість забезпечити медичними виробами та іншими засобами за рецептами лікарів інвалідів і дітей інвалідів. Згідно розрахунків кошторис даної Програми збільшиться на 320000 грн. Загальний кошторис Програми  у новій редакції становитиме- 1265460.00 грн.

      

 

      

                Директор КНП «ЦПМСД»                              Роман ГОНСЬОР

 

Слайди по виконанню бюджетних програм КНП


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень